Ülker Grubu Aksaray’a Dev Bir Yatırım Düşünüyor

Hayvancılığın Adı Sadece Cazibe Kaldı

Hastaneden Dönen Aile Kaza Geçirdi: 1 Ölü, 5 Yaralı

Eşmekaya Sazlığı Kurumaya Yüz Tuttu

Abdullah Özer Aksarayspor’da

23 Eylül 2010 Perşembe

Bal ligindeki temsilcimiz Yeni Aksarayspor transfer çalışmalarında Aksarayspor’da 2 sezon forma giyen 29 yaşındaki golcü oyuncu Abdulllah Özer’i renklerine bağladı.



Bal ligindeki temsilcimiz Yeni Aksarayspor transfer çalışmalarında Aksarayspor’da 2 sezon forma giyen 29 yaşındaki golcü oyuncu Abdulllah Özer’i renklerine bağladı. 2010-2011 futbol sezonunda bal liginde 6 .grupta mücadele edecek siyah beyazlı golcü arayışlarına TFF 2 .ligde gol krallığı bulunan ve siyah beyazlı taraftarların yakından tanıdığı  29 yaşındaki tecrübeli golcü Abdullah Özer’i transfer ederek sonlandırdı.

Golcü arayışlarında yaklaşık 1 haftadır Abdullah Özer ile  görüşme yapan siyah beyazlı yönetim geçtiğimiz gün golcü oyuncuyu Aksaray’a davet etti ve görüşmelerin ardından transferi gerçekleştirdi. Yeni Aksarayspor’un yeni transferi Abdullah Özer 1981 yılında Korkutelin’de doğdu. Futbola Antalyaspor’un alt yapısında başladı. Antalyaspor’da 18 yaşında  profesyonel futbol yaşantısı ile tanışan tecrübeli golcü  2001 yılında kiralık olarak Sidespor’a verildi. Sidespor’da 2 yıl forma giydikten sonra başkente transfer oldu . 3 yılık Ankara macerasında Ankara Demir ve Bugsaş takımlarında forma giydi. Akseki Aramo Gençlikspor’a transfer olan tecrübeli oyuncu  başarılı futbolunun ardından 2005 sezonunda Bank Asya ekiplerinden Gaziantep Büyükşehir Belediyespor’a transfer oldu. Gaziantep B.Bld takımında pilot takımı Gaski’ye kiralandı. Gaski’de 2. ligde 24 golle gol krallığı yaşadı. 2007 yılında ise Aksarayspor’a kiralık olarak geldi ve Aksarayspor forması altında 13 gole imza attı. 2007-2008 sezonunun ardından Ispartaspor ile anlaştı . Isparta’da istediğini bulamayan başarılı golcü ara transferde Aksarayspor’a yeniden geldi. İkinci devre siyah beyazlı ekipte  10 kez gol sevinci yaşadı. Ancak attığı gollere rağmen Aksarayspor ligde tutunamadı ve profesyonel lige veda etti.

Tecrübeli oyuncu geçen yıl  amatöre dönüş yaparak  Manavgat Evrensekispor forması giydi.yeni sezon öncesinde ise Yeni Anamurspor ile kamp katıldı. Ancak bazı pürüzler nedeni ile Anamur kampından ayrılarak yeniden Aksaray’a döndü. Tecrübeli futbolcu yeni Aksarayspor ile bugün antrenmanlara başlayacak.

0 yorum:

Yorum Gönder