Ülker Grubu Aksaray’a Dev Bir Yatırım Düşünüyor

Hayvancılığın Adı Sadece Cazibe Kaldı

Hastaneden Dönen Aile Kaza Geçirdi: 1 Ölü, 5 Yaralı

Eşmekaya Sazlığı Kurumaya Yüz Tuttu

Hamidiyespor Sürprizlerin Takımı

23 Eylül 2010 Perşembe

Aksaray 1 .amatör kümenin köklü ekiplerinden Hamidiyespor’da Kulüp Başkanı Hüseyin Sezgin 2010-2011 futbol sezonunda Hamidiyespor’un durumunu değerlendirdi.

Aksaray 1 .amatör kümenin köklü ekiplerinden Hamidiyespor’da Kulüp Başkanı Hüseyin Sezgin  2010-2011 futbol sezonunda Hamidiyespor’un durumunu değerlendirdi. Hamidiyespor Kulüp Başkanı Hüseyin Sezgin  yaptığı değerlendirmede yeni sezonda A grubunda birbirinden güçlü rakiplerin  kendilerini beklediğini ve üstesinden de geleceklerinin altını çizdi. 

Geçen yıl play off’u kıl payı kaçırdıklarını belirten Sezgin  yeni sezonda da grupta sürpriz sonuçlara imza atacaklarını söyledi. Takımın yeni bir yapılanma içine girdiğini ve  Bayraktarlar A.Ş tarafından destek  aldıklarını hatırlatan Sezgin;  Hamidiyespor’un amatör kümede köklü bir ekip olduğunu ve her zaman ligde var olacaklarını söyledi. Güçlü bir grupta mücadele edeceklerini yineleyen Sezgin grupta herkesin herkesi yenebileceğini belirtti. Futbolun sürprizlere gebe olduğunu ve sürprizlere imza atan takımın da Hamidiyespor olduğunu hatırlatarak  Hamidiyespor’un yıllardır ligde aldığı başarılı sonuçlar ile bunu bütün futbolseverlere gösterdiğini söyledi.

0 yorum:

Yorum Gönder