Ülker Grubu Aksaray’a Dev Bir Yatırım Düşünüyor

Hayvancılığın Adı Sadece Cazibe Kaldı

Hastaneden Dönen Aile Kaza Geçirdi: 1 Ölü, 5 Yaralı

Eşmekaya Sazlığı Kurumaya Yüz Tuttu

Hedefimize Koşmakta Zorlanmayacağız.

23 Eylül 2010 Perşembe

Yeni Aksarayspor’da kulüp başkanı Ali Karakuş yapılan son transferlerin ardından oldukça umutlandığını ve iyi bir takım kurduklarının altını çizdi.



Yeni Aksarayspor’da kulüp başkanı Ali Karakuş yapılan son transferlerin ardından oldukça umutlandığını ve iyi bir takım kurduklarının altını çizdi. Kulüp başkanı  Karakuş iyi bir ekip kurduklarını takımın şampiyon olması için yönetimin yanında bütün şehrin takımı sahiplenmesi gerektiğini savunarak birlik ve berberlik sonucu başarının kaçılmaz olduğunu savundu. Yeni transferleri ise Karakuş basına tanıttı. Yeni Aksarayspor Kulüp Başkanı Ali  Karakuş A’dan Z’ye duygularını kamuoyu ile paylaştı. Karakuş  “ Yönetim olarak Takım olacağına inanmadığımız kadar iyi oldu. Yönetim olarak elimizden geleni eksiksiz olarak yapmaya çalıştık .en iyi takımı kurduğumuza da inanıyorum. Lig başladığında her kes görecek. Ama uzun lig maratonunda Aksaray halkını mutlu sona ulaştırmak için sadece yönetim kurulunun çabası yetmez. Şehir olarak  takıma sahip çıkmalıyız. Yönetim kurulu olarak gönüllü ve büyük bir azim ile transferleri bitirdik. Aynı şekilde taraftarımız ve büyüklerimizden  gönüllü olarak Yeni Aksarayspor’a sahip çıkmalarını istiyoruz.  

İlk kez mücadele edeceğimiz BÖlgesel Amatör Liginde  grupların belirlenmesi ise biraz tedirginlik yaşadık. Ama asla şampiyonluk yolunda var olmaktan umudumuzu kesmedik. Özellikle son transferlerimiz  ile grupta şampiyonluk yüzdemizi yükselttiğimize inanıyorum ve şansımızı % 80’nin üzerinde görüyorum. Ayrıca geçen yılki kadromuza 15 takviye yaptık. Transferlerimizde ise  oyuncuların futbolları kadar karakterlerine de dikkat ederek  Yeni Aksarayspor’un ailesine dahil ettik.  İlk olarak takımda aile ortamı için teknik kadromuz çalışıyor . Şu ana ise büyük yol kat ettiler ve takımda inanılmaz bir dayanışma var. Bununla da hedefimize koşmakta zorlanmayacağız. Şampiyonluk için ne gerekiyorsa yapacağız. Lig sonunda da  şampiyon olacağız. Bunu bütün taraftarımız ve Aksaray inansın. İyi bir oyuncu kadrosu oluşturduk. Ligde bu söylemlerimi futbolcular sahada oynadıkları futbol ile göstereceklerdir. Mutlaka Yeni Aksarayspor profesyonel lige yükselecektir” dedi.  Aksarayspor’da kulüp başkanı Ali Karakuş transfer edilen 15 futbolcuyu açıkladı.


Urfa Birecikspor’dan Tümay Sarıyiğit (Kaleci),Bursaspor A2 takımından İbrahim Konuksever (stoper) , Göztepespor’dan İbrahim Metli (stoper), Tarsus Belediyespor’dan  Cemre Tutku Çelik (stoper), Galataspor’dan  Cem Gögayaz (orta saha) , Manavgat Evrensekispor’dan Abdullah Özer (forvet) , Osmaniyespor’dan  Hakkı Hakan Özkan  (sol bek) , Ahmet Atalay (sağ açık) ,Ümit Nuri Yalçın (sol açık), Aksaray Belediyespor’dan İbrahim Okur  (stoper), Göktuğ Er  (sağ açık),  Hatayspor’dan  Emre Arslan (forvet) , Trabzon İdman Ocağı’ndan Murathan Öztürk (forvet) , Aksaray Eğitimspor’dan Hasan Hüseyin Aslan (orta saha), Aksaray Aratolspordan  İhsan Tosun (savunma) futbolcularız şampiyonlu için aramıza katıldı”dedi.

0 yorum:

Yorum Gönder