Ülker Grubu Aksaray’a Dev Bir Yatırım Düşünüyor

Hayvancılığın Adı Sadece Cazibe Kaldı

Hastaneden Dönen Aile Kaza Geçirdi: 1 Ölü, 5 Yaralı

Eşmekaya Sazlığı Kurumaya Yüz Tuttu

Soyunma Odaları Yeni Sezonda Hazır Olacak

23 Eylül 2010 Perşembe

2010-2011 futbol sezonunda sona eriyor. Dağılgan spor tesislerinde özellikle stad çevresine döşenen kilitli taşlar ile ayrı bir güzel görünüm kazanmasının ardından gözler soyunma odalarının inşaatına çevrildi

Aksaray Dağılgan spor tesislerinde ilk olarak geçen yıl yağışlar sonrası adeta göle benzeyen ve çamur deryası olan Dağılgan stadının  çevresine yapılan kilitli taşların ardından  amatör müsabakalarda yaşanan soyunma odası krizi de  2010-2011 futbol sezonunda sona eriyor. Dağılgan spor tesislerinde özellikle  stad çevresine döşenen kilitli taşlar ile ayrı bir güzel görünüm kazanmasının ardından gözler  soyunma odalarının inşaatına çevrildi. 

Amatör takımların Dağılgan sentetik ve 4’nol sahalardaki müsabakalarda yaşadıkları soyunma odalarının eksikliğinden yaşanan krizin ardından Gençlik Spor İl Müdürü Arif Ümit Uztürk  ve yetkililer 4 odalı soyunma odasının yapılması için adeta seferberlik ilan etti.. Yeni sezon öncesinde  Aksaray il Özel İdaresi  tarafından maddi destek verilen  soyunma odası inşaatına yaklaşık 1 ay önce başlandı. Dağılgan sentetik ve 4’nolu sahanın  yanına yapılan 4 odalı soyunma inşaatı yoğun bir şekilde sürüyor. İnşaat şekillenirken 16 ekimde start alacak amatör kümeye yetiştirilmesi için yoğun bir mücadelede veriliyor. Gençlik Spor İl Müdürü Arif Uztürk 4 odalı soyuma odası inşaatının  yapımının  tüm hızıyla devam ettiğini ve ligin ilk haftasında olmasa dahi 2 .haftasına yetiştirilmeye çalışıldığının müjdesini verdi. Gençlik Spor İl Müdürü Uztürk yeni sezonda Dağılgan spor  tesislerinde oynanacak amatör müsabakalarda  soyunma odası konusunda sıkıntı yaşanmayacağının da altını çizerek Dağılgan spor tesislerinde sentetik ve 4’nolu sahada aynı anda 4 takımın  soyunabilme imkanı olacaklarını belirtti.

Dağılgan yapımı süren ve yeni sezona yetiştirilmesine kesin gözle bakılan 4 adet l soyunma odası ise amatör kulüpleri tarafından da büyük mutlulukla karşılandı. Kulüp yöneticileri yeni sezonda soyuma odası sıkıntı yaşamayacakları için mutlu olduklarını ve emeği geçenlere teşekkür ederek , özellikle amatör futbola ve sporculara verdiği önemden dolayı da Gençlik Spor İl Müdürü Arif Ümit Uztürk ve personeline de teşekkür ettiler.

0 yorum:

Yorum Gönder