Ülker Grubu Aksaray’a Dev Bir Yatırım Düşünüyor

Hayvancılığın Adı Sadece Cazibe Kaldı

Hastaneden Dönen Aile Kaza Geçirdi: 1 Ölü, 5 Yaralı

Eşmekaya Sazlığı Kurumaya Yüz Tuttu

Yeni Aksarayspor Hentbol'da "D" Gurubu'nda Mücadele Edecek

20 Eylül 2010 Pazartesi

Türkiye Hentbol Federasyonu Erkekler 1. Ligi'nde Kuralar Çekildi. 39 Erkek 20 Bayan Takımın Mücadele Edeceği 1. Lig'de Yeni Aksarayspor Erkekler "D" Gurubunda Yer Aldı.

Türkiye Hentbol Federasyonu Erkekler 1. Ligi'nde kuralar çekildi. 39 Erkek 20 bayan takımın mücadele edeceği 1. Lig'de Selçuklu Belediyespor Erkekler "D" gurubunda yer aldı.

Türkiye Hentbol Federasyonu'nun Ankara'da bulunan idari binasında yapılan kura çekiminde Selçuklu Belediyespor takımını antrenör ve il temsilcisi Hasan Bakır ile Hentbol Şube Sorumlusu Serhat Yaya ile Kulüp Başkan Yardımcısı Ahmet Odabaşı temsil ettiler.

Temsilcimiz 68 Aksarayspor ile birlikte "D" gurubunda Türkiye Hentbol Federasyonu ile Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Hentbol Federasyonu arasında yapılan protokol gereği, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nin Beşparmakspor Erkek Takımı da yer aldı.

Kura sonucunda "D" Grubunu; Adana Çukobirlik, Adana RAL Spor, Yeni Aksarayspor, İstanbul Anafen Koleji, Kayseri Atlas Eğitimspor, Kayseri İl özel İdaresi, Konya Selçuklu Belediyespor, Beşparmakspor, 51 Niğdespor, Sakarya Büyükşehir Belediyespor takımları oluşturdu.

Kura çekimini değerlendiren Selçuklu Belediyespor Hentbol Şube Sorumlusu Serhat Yaya, "Güçlü bir gurupta mücadele edeceğiz. Hentbol'da uluslar arası müsabakalarda ülkemizi temsil etmiş ve Türkiye Şampiyonu olmuş bir takımımız var. Hedefimiz geçtiğimiz yıl elde ettiğimiz başarıyı bu yıl bir basamak daha yukarıya taşımaktır. Önümüzdeki dönem Kıbrıs Beşparmakspor takımı da rakiplerimiz arasında yer alıyor. Mücadele dolu bir lig olacak. 1. Ligde mücadele edecek tüm takımlara başarılar diliyorum." dedi.

Müsabakaların tarihleri ve oynanacağı salonlar Türkiye Hentbol Federasyonu tarafından daha sonra ilan edilecek.

0 yorum:

Yorum Gönder