Ülker Grubu Aksaray’a Dev Bir Yatırım Düşünüyor

Hayvancılığın Adı Sadece Cazibe Kaldı

Hastaneden Dönen Aile Kaza Geçirdi: 1 Ölü, 5 Yaralı

Eşmekaya Sazlığı Kurumaya Yüz Tuttu

Semih Can Ankaragücü’nde

19 Eylül 2010 Pazar

68 Aksaray Belediye Spor U13 takımı oyuncusu ve geleceğin yıldız adaylarından birisi olarak gösterilen Semih Can Çağlak Ankaragücü’ne transfer oldu.

68 Aksaray Belediye Spor U13 takımı oyuncusu ve geleceğin yıldız adaylarından birisi olarak  gösterilen Semih Can Çağlak Ankaragücü’ne transfer oldu.

Kılıçaslan İlköğretim Okulu öğrencisi olan ve Danone Küçükler Grup müsabakalarında da forma giyen Semih, Ankaragücü Spor Kulübü  seçmelerinde beğenilerek transferi gerçekleşti. 68 Aksaray Belediye Spor Kulübü altyapı takımlarındaki birçok yetenekli oyuncusundan birisini Süper Lig temsilcisine yollayarak büyük bir başarıya imza atı.


 Belediye Spor Kulübü antrenörleri Muhiddin Kılınç  ,Kadir Aydın, Ahmet Çınar , “ Yeni kurulan bir kulüp olmamıza rağmen  futbolda altyapının önemine inanarak çıktığımız yolda, tüm altyapı takımlarını oluşturarak müsabakalara katıldık.  Yaz futbol okulumuzda 7-15 yaş aralığında 260 sporcuya 6 antrenör ile eğitim verdik. Amatör takımımızla birlikte altyapı takımlarımızda da birçok başarıya imza attık. Hedeflerimizden birisi de altyapılardan yetiştirdiğimiz oyuncuları büyük kulüplere göndererek Aksaraylı çocuklarımızın önünü açmak, futbol vizyonu kazanmalarını sağlamaktır. Sistemli bir kulüp çatısı altında bu hedefe ulaşmak zaten kaçınılmaz olacaktır. Daha önce  altyapı takımlarımızdan özellikle gruplarda mücadele eden  birçok sporcumuza teklif almıştık. U 13 takımı oyuncumuz Semih Can Çağlak’ın Ankaragücü’ne  transfer olması bizleri gururlandırmıştır. Bu transfer diğer oyuncularımızın da çalışma azimlerini tetikleyecek, kurulan altyapı sistemimizde birçok yetenekli oyuncumuz bu başarıyı yakalayacaktır. Bizlere her aşamada destek olan yönetim kurulumuza, kulüp başkanımız Murat Koç’a  ve Onursal başkanımız Sayın Nevzat PALTA’ya teşekkür ediyoruz” dedi.

0 yorum:

Yorum Gönder