Ülker Grubu Aksaray’a Dev Bir Yatırım Düşünüyor

Hayvancılığın Adı Sadece Cazibe Kaldı

Hastaneden Dönen Aile Kaza Geçirdi: 1 Ölü, 5 Yaralı

Eşmekaya Sazlığı Kurumaya Yüz Tuttu

Başkan Kadın Programları Ve Dizileri Eleştirdi

24 Eylül 2010 Cuma

Aksaray Belediye Başkanı Nevzat Palta, hanımlara yönelik düzenlenen bir programda yaptığı konuşmada TV’lerdeki kadın programları ve dizilerin toplum ahlakına uygun olmadığını söyledi.
 
Aksaray Belediye Başkanı Nevzat Palta, hanımlara yönelik düzenlenen bir programda yaptığı konuşmada TV’lerdeki kadın programları ve dizilerin toplum ahlakına uygun olmadığını söyledi. Başkan Nevzat Palta, TV’deki kadın programlarını hiç şık bulmadığını tamamen hayali ve gerçek dışı olduğunu belirterek bu tür programların toplumdaki insanların pozitif enerjisi ve düşüncelerini yok ettiğine dikkat çekti.

TV’lerdeki programlarda ve dizilerde yaşanan hayatların 73 milyon insanı temsil etmediğinin altını özellikle çizen Başkan Nevzat Palta dizilerdeki hayat tarzının sanki gerçekmiş gibi algılayan hanımlar, genç kızlar ve erkeklerin o yaşam tarzına özenmesiyle ailede huzursuzluklar yaşanmaya başlandığını, Huzursuz aileler, mutsuz yuvalar, internet dünyasına dalmış aileler olduğunu söyledi
“Toplum gidiyor” diyen Başkan Nevzat Palta “Bunları neden söyleme gereği duydum. Toplumu oluşturan ailedir. Eğer aile temelimiz sağlam olmazsa, ailelerimiz iyi eğitim almış, milli ve manevi değerler ile temel değerlerimiz, ahlaki değerlerimiz, iyi verilmemişse huzursuz bir aile huzursuz bir toplumu oluşturur mutlu bir aile mutlu bir toplumu oluşturur. Onun için önce herkesi kendisini sonrada ailesini kurtarmalıdır. Ailemizi kurtarırsak bütün toplum kurtulur. Çocuklarınıza sahip çıkın Onların neler yaptığına bakın. Onları başıboş bırakmayın.”

0 yorum:

Yorum Gönder