Ülker Grubu Aksaray’a Dev Bir Yatırım Düşünüyor

Hayvancılığın Adı Sadece Cazibe Kaldı

Hastaneden Dönen Aile Kaza Geçirdi: 1 Ölü, 5 Yaralı

Eşmekaya Sazlığı Kurumaya Yüz Tuttu

“Genel Merkezde Referandumu Değerlendirecek”

24 Eylül 2010 Cuma

AK Parti Aksaray İl Başkanı Av.Latif Ağır , Ankara’da, AK Parti Genel Merkezinde yapılacak ‘Referandum Değerlendirme’ toplantısına ilişkin bilgiler verdi.
AK Parti Aksaray İl Başkanı Av.Latif Ağır , Ankara’da, AK Parti Genel Merkezinde yapılacak ‘Referandum Değerlendirme’ toplantısına ilişkin bilgiler verdi. Ağır, toplantının sonuçları inceleme, yorumlama ve geleceğe dair yeni stratejilerin belirlenmesi gibi hususları içerdiğini kaydetti.

 Referandumun Türkiye’de %58 gibi bir oranla destek gördüğünü anımsatan Ağır, “Aksaray’ımızda ise alınan destek oranı Türkiye ortalamasının üzerinde %77 seviyelerinde olmuştur. Bir kere daha tüm hemşerilerime, değişime verdikleri destekten ötürü teşekkür ediyorum. Partimiz herkesin malumu olduğu üzere istişare ve ortak akıla büyük önem vermektedir. Bu maksatla bugün Ankara’da, AK Parti Genel Merkezinde Referandumu değerlendirmek maksadı ile bir toplantı yapılacak. Toplantıya Aksaray’dan İl Başkanı olarak ben, Belediye Başkanı Nevzat Palta, İl Genel Meclisi Başkanı Şaban Bostan, Kadın Kolları Başkanı Sevinç Kasal ve Gençlik Kolları Başkanı Ramazan Özkök ile birlikte katılacağız. Referandum çalışmalarının değerlendirileceği toplantıda alınan sonuçlarda masaya yatırılacak ve parti içi çalışmalarda bulunulacaktır.

Bilindiği üzere AK Parti olarak tüm Türkiye’de olduğu gibi Aksaray’da da çok yoğun bir çalışma temposu ile Referanduma hazırlandık. Allah’a çok şükür aziz milletimizin desteği ile Anayasa Değişikliği Türkiye’de %58, Aksaray’da ise %77 oranında oyla desteklendi. Türkiye’yi dünden çok daha güzel yarınlar bekliyor. Bu amaç doğrultusunda milletimizin her kesimini kapsayan çalışmalar yapmaya devam edeceğiz” dedi. 

0 yorum:

Yorum Gönder