Ülker Grubu Aksaray’a Dev Bir Yatırım Düşünüyor

Hayvancılığın Adı Sadece Cazibe Kaldı

Hastaneden Dönen Aile Kaza Geçirdi: 1 Ölü, 5 Yaralı

Eşmekaya Sazlığı Kurumaya Yüz Tuttu

Aksaray Bu Hafta Sonu Şiire Doyacak

24 Eylül 2010 Cuma

Aksaray Kültür Turizm ve Dayanışma Derneği son yıllarda eşine rastlanmayan büyük bir organizasyona imza atıyor.
 
Aksaray Kültür Turizm ve Dayanışma Derneği son yıllarda eşine rastlanmayan büyük bir organizasyona imza atıyor.

Aksaray’ımızın uluslararası tanıtımına katkı sağlamak amacıyla Almanya Kapadokya Kültür Derneği ile Aksaray Kültür Turizm ve Dayanışma Derneği Aksaray Taş saray Zinciriye Tesislerinde 25.09.2010 Cumartesi saat 19 30 da şiir dinletisi düzenliyor.

Almanya Kapadokya Kültür Derneği ile Aksaray Kültür Turizm ve Dayanışma Derneğinin ortaklaşa düzenlediği ve son yılların en büyük organizasyonu olacağı düşünülen şiir dinletisi için Türkiye’nin yetiştirdiği, 5 tanesi Aksaraylı olan 35 Şair ve Halk Ozanı Aksaray’a geliyor.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Aksaray Kültür turizm ve Dayanışma Derneği Yönetim kurulu Başkanı Ahmet Nuri Etlik şunları söyledi. Aksaray’ı şiire doyuracak ve bu güzel şehrimizin uluslar arası tanıtımına vesile olacak bir organizasyona ev sahipliği yapıyoruz.Fazla söze hacet olmadığını düşünüyorum.Bu kadar şairi bir araya getirmek ve onları da Aksaray da ağırlamak kolay olmayacak.Ama biz bu güzel şehrimizi tanıtmak için yola çıktık.Güçlü bir kadromuz var ve gece gündüz çalıştık.Almanya Kapadokya Kültür Derneği Başkanı Sayın Mümin Uluç’u Aksaray’a davet ettik ve bu organizasyonu Aksaray’ın Uluslararası tanıtımı için burada yapılmasını istedik ve sağ olsun bizi kırmadı ve böyle bir organizasyonu burada yapacağız. Yapacağımız bu programı TRT Anadolu 200 tane Yerel TV ve Avrupa da yayın yapan Türklerin en çok izlediği Ulusal bir TV kanalı yayınlayacak. Ücretsiz olacak bu organizasyona tüm Aksaraylıları davet ediyoruz. Bunun gibi ve buna benzer organizasyonlarımıza zaman zaman devam edeceğiz. Biz Aksaray’ımızı layık olduğu yere taşımak için Yönetim Kurulu üyelerimizle çalışmalarımıza ara vermeden devam edeceğiz. Biz tüm yetkililerden, Sivil Kuruluş Örgütler inden yanımızda olmalarını istiyoruz dedi.

0 yorum:

Yorum Gönder