Ülker Grubu Aksaray’a Dev Bir Yatırım Düşünüyor

Hayvancılığın Adı Sadece Cazibe Kaldı

Hastaneden Dönen Aile Kaza Geçirdi: 1 Ölü, 5 Yaralı

Eşmekaya Sazlığı Kurumaya Yüz Tuttu

Ortaokulu ve Liseyi Dışarıdan Bitirdi, İlk Girdiği Sınavda Üniversiteyi Kazandı

20 Eylül 2010 Pazartesi

Hatay'ın Dörtyol İlçesinde İki Çocuk Annesi Süheyla Göde, İlk Girdiği Üniversite Sınavında 458.441 Puan Alarak Aksaray Üniversitesi Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Bölümünü Kazandı. İlkokul Mezunu Göde, Polis Memuru Mehmet Göde ile Evlendikten Sonra Dışarıdan Girdiği İlköğretim İkinci Kademeyi Bitirerek Açık Öğretim Lisesi'ne Kayıt Yaptırdı.

Hatay'ın Dörtyol ilçesinde iki çocuk annesi Süheyla Göde, ilk girdiği üniversite sınavında 458.441 puan alarak Aksaray Üniversitesi Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık bölümünü kazandı.

İlkokul mezunu Göde, polis memuru Mehmet Göde ile evlendikten sonra dışarıdan girdiği ilköğretim ikinci kademeyi bitirerek Açık Öğretim Lisesi'ne kayıt yaptırdı. 4 yılda oliseyi bitiren Göde, son sınıfta da dershaneye giderek ilk girdiği üniversite sınavında 458.441 puanla Aksaray Üniversitesi Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık bölümünü kazandı.

9 yaşında 4. sınıfa giden bir oğlu ile 5 yaşında bir kızı olduğunu belirten Süheyla Göde, evlendikten sonra eşinin de desteğiyle önce ortaokulu dışarıdan bitirdiğini, daha sonra açık liseye devam ettiğini anlattı. Son sınıfta okurken dershaneye devam ettiğini belirten Göde, girdiği üniversite sınavlarında 458.441 puan alarak Aksaray Üniversitesi Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık bölümünü kazanmanın sevincini yaşadığını söyledi. Göde, başarıda emeği olan başta eşi, çocukları ve FEM Dershanesi idareci ve öğretmenlerine teşekkür etti.
Okul hayatı boyunca çocuklarını ve eşini ihmal etmemek için büyük fedakarlıklar verdiğini söyleyen Göde, eşinin Dörtyol'da görev yaptığını kendinin ise Aksaray'da okuyacağını, ailesinin mağdur olmaması için eşinin tayininin Aksaray'a yapılması konusunda yetkililerden yardımcı olmalarını beklediğini söyledi.

0 yorum:

Yorum Gönder