Ülker Grubu Aksaray’a Dev Bir Yatırım Düşünüyor

Hayvancılığın Adı Sadece Cazibe Kaldı

Hastaneden Dönen Aile Kaza Geçirdi: 1 Ölü, 5 Yaralı

Eşmekaya Sazlığı Kurumaya Yüz Tuttu

Bağlıkayaspor Sezona İyi Bir Başlangıç Yapmanın Peşinde

8 Ekim 2010 Cuma

Aksaray 1. amatör kümenin köklü ekiplerinden kasaba temsilcisi Bağlıkayaspor A grubunda sezonun ilk haftasında oynayacağı 68 Aksaray Gençlikspor maçının hazırlıklarını geçtiğimiz akşam Olimpiyat halı tesislerinde yaptığı antrenman ile sürdürüyor.
 
Aksaray 1. amatör kümenin köklü ekiplerinden kasaba temsilcisi Bağlıkayaspor A grubunda sezonun ilk haftasında oynayacağı 68 Aksaray Gençlikspor maçının hazırlıklarını geçtiğimiz akşam Olimpiyat halı tesislerinde yaptığı antrenman ile sürdürüyor. Amatör kümenin yıllardır sürpriz sonuçlara imza atan ve şampiyonluğa oynanan ekiplerin korkulu rüyası olan Bağlıkayaspor  yeni sezona da  iyi bir başlangıç yapmak istiyor. Lig öncesinde hazırlıkları sürdüren kırmızı beyazlı ekibin yaptığı antrenmanda Kulüp Başkanı Mustafa Çiçek, Futbol Şube Sorumlusu Ahmet Öztürk ve 15’e yakın taraftar izledi. Antrenmanda futbolcuların hırslı oldukları gözlerden kaçmadı .Antrenmanda hırslı futbol sergileyen kırmızı beyazlı oyuncuları  antrenmanı takip eden bir grup taraftar alkışlarla destek verdi. Antrenman sonunda ise kırmızı beyazlı yönetim futbolculara baklava jesti yaptı. Bağlıkayaspor’un  yeni transferi Coşkun Çimenketen  yaptığı şık hareketler ile göz doldurdu.


Kadrosunu yeni sezonda genç oyuncular ile güçlendiren kırmızı beyazlı ekipte Kulüp Başkanı  Mustafa Çiçek hedeflerinin ilk 3 girmek olduğunu söyledi. Hazırlıklarını sürdürdüklerini belirten çiçek lige eksiksiz girmeyi hedeflediklerini ve büyük bir heyecanla ligin başlamasını beklediklerini söyledi.Kulüp başkanı Çiçek yıllardır amatör kümede renkli  bir kulüp oldukları kadar sürpriz sonuçlarlara imza attıklarını hatırlatarak yeni sezonda da aynı şekilde mücadele edeceklerini belirtti. Geçen yıl  iyi futbol oynadıklarını ve Play Off’un kapısından döndüklerini belirten Çiçek centilmence mücadeleleri ile dikkat çektiklerini ve yeni sezonda da centilmenliğin ön planda olacağını savundu. Bütün takımlara yeni sezonda başarılar dileyen Çiçek ilk haftayı galibiyetle kapatarak taraftarlarını mutlu edeceklerine dair söz vererek sözlerini noktaladı.     

HABER – FOTO : HAMİT MAVİLİ

0 yorum:

Yorum Gönder