Ülker Grubu Aksaray’a Dev Bir Yatırım Düşünüyor

Hayvancılığın Adı Sadece Cazibe Kaldı

Hastaneden Dönen Aile Kaza Geçirdi: 1 Ölü, 5 Yaralı

Eşmekaya Sazlığı Kurumaya Yüz Tuttu

Bünyamin Çelebi 68 Gençlikspor’da

23 Eylül 2010 Perşembe


68 Aksaray Gençlikspor transferde, Yeni Aksarayspor’un genç orta saha oyuncusu Bünyamin Çelebi’yi renklerine bağladı. Mavi siyahlılar Yeni Aksarayspor’da geçtiğimiz hafta başarılı savunma oyuncusu Recep Yıldız’ın ardından bir genç yıldızı Bünyamin Çelebi’yi transfer ederek kadrosunu güçlendirerek A grubunda play off için iddialı takımlar arasında yerini aldı

Aksaray 1 .amatör kümede 2010-2011 futbol sezonunda ilk kez sahne alacak olan 68 Aksaray Gençlikspor transfere doymuyor. Geçen yılın kadrosuna önemli takviyeler yapan mavi siyahlı ekip son olarak Yeni Aksarayspor’un genç orta saha oyuncusu Bünyamin Çelebi’yi renklerine bağladı. Mavi siyahlılar Yeni Aksarayspor’da geçtiğimiz hafta başarılı savunma oyuncusu Recep Yıldız’ın ardından bir genç yıldızı Bünyamin Çelebi’yi transfer ederek kadrosunu güçlendirerek A grubunda play off için iddialı takımlar arasında yerini aldı. 68 Aksaray Gençlikspor’un son olarak kadrosuna dahil ettiği 19 yaşındaki  orta saha oyuncusu Bünyamin Çelebi yeni takımı ile antrenmanlara başladı. Bünyamin Çelebi Yeni Aksarayspor forması altında A takımda yaşadığı şampiyonluğun ardından U 19 maçlarında da şampiyonluk yaşadı ve Türkiye finallerinde forma giydi.

68 Aksaray Gençlikspor kulüp başkanı Sıtkı Demir ve geminin tecrübeli kaptanı Kurtuluş Yavuz takımın durumunu ve transferleri değerlendirdi. “ Her iki taraf içinde hayırlı olsun. İlk kez mücadele edeceğimiz 1. amatör kümede  ilk hedefimiz ligde kalmak arından futbol zevki güzel olan bir ekip oluşturmak istiyoruz. Onun için  çalışmalarımızı bu yönde yaptık. Birde mevcut kadromuzu bozmadan nokta transferler yapmayı hedefledik. Bunu da başardık. Son olarak Yeni Aksarayspor’un genç oyuncusu Bünyamin Çelebi’yi transfer ederek orta alanımızı iyice güçlendirdik. Son transferimiz ile  kadromuzda alternatifte arttı.. Rekabetin olduğu her yerde başarı vardır. Transfer dosyasını acil bir gelişme olmadığı sürece kapattık. düşünmüyoruz..68 Aksaray Gençlikspor ligde oynadığı futbol, centilmenliği ile dikkat çekecektir. Ana felsefemiz centilmenlik olacağız. 2 .amatör kümede bunu gösterdik. Yeni sezonda da sürdüreceğiz” dedi. 68 Aksaray Gençlikspor’da geminin kaptanı  Kurtuluş Yavuz;  antrenmanlarımızı büyük bir azim ile sürdürüyoruz. Futbolcu arkadaşlarımın hepsinde inanılmaz bir çalışma azmi var. İyi bir kadro oluşturduk. Herkes sorumluluğunu çok iyi biliyor. Özellikle yeni aramıza katılan arkadaşlarda kısa sürede takıma uyum sağladı. Bu da bizim için büyük bir avantaj. Yeni transferler ile eksiklerimizi giderdik. Takım olma yolunda da büyük yol kat ettik. Artık ligi bekliyoruz. Lige iyi hazırlanıp ilk hafta oynayacağımız Bağlıkaya maçından galibiyetle ayrılmak istiyoruz.

0 yorum:

Yorum Gönder