Ülker Grubu Aksaray’a Dev Bir Yatırım Düşünüyor

Hayvancılığın Adı Sadece Cazibe Kaldı

Hastaneden Dönen Aile Kaza Geçirdi: 1 Ölü, 5 Yaralı

Eşmekaya Sazlığı Kurumaya Yüz Tuttu

Belediye TOKİ de yoğunlaştı

23 Eylül 2010 Perşembe

Aksaray Belediyesi, şehrin muhtelif bölgelerinde olduğu gibi Cumhuriyet Mahallesi TOKİ bölgesinde de asfalt çalışmaları yapıyor.

Belediye ekipleri,  Toplu konut bölgesindeki ana yol başta olmak üzere Hasandağı İlköğretim Okulu ve ERAS camisinin yollarını da sıcak asfalt ile asfaltlayarak vatandaşların mağduriyetini gideriyor.

TOKİ de yapılan belediye çalışmalarını yerinde inceleyen Aksaray Belediye Başkanı Nevzat Palta, belediye olarak vatandaşların mağduriyetlerini giderdiklerini belirterek şunları söyledi “Aksaray’ımıza yapılan toplu konut tabi ki hemşerilerimiz ve Aksaray’ımız için büyük bir imkân. Ancak Aksaray belediyesi olarak bizde özellikle arsa konusunda olmak üzere her türlü desteği verdik. Çünkü bu yapılan hizmeti Aksaray’ımıza yapılan bir hizmet olarak değerlendirdik. Tabi ki burada yüzlerce konut yapıldı. İnsanlarımız bu bölgede oturuyorlar. Şimdi geçen yıllarda bu bölgede asfalt çalışması yapmıştık. Kar yağmur ve ağır tonajlı araçlar ile çeşitli nedenlerle yollar bozulduğu için vatandaşlarımız mağdur olmasın diye bu yılda asfaltlıyoruz. Ekiplerimiz Okul ve cami yollarını da asfaltlıyorlar.

Belediyemiz sadece burayla ilgili değil şehrimizin her tarafında çalışmalarını sürdürüyor. Burada önemli olan vatandaşlarımıza hizmet etmek ve şehrimizi yaşanabilir bir şehir haline getirmektir. Biz bunun gayretindeyiz. Halkımızın da dua ve desteği ile en güzel şekilde hizmet veriyoruz.

Bu arada belediyenin TOKİ yollarını asfaltlaması bu bölgede oturan vatandaşları da sevindirdi. Başkanı gören vatandaşlar “Başkanım sizden Allah razı olsun. Bizim yollarımızı asfaltlayarak tozdan çamurdan kurtardın” diye dua ettiler ve Aksaray’a yaptığı hizmetlerden dolayı da ayrıca teşekkür ettiler.

0 yorum:

Yorum Gönder