Ülker Grubu Aksaray’a Dev Bir Yatırım Düşünüyor

Hayvancılığın Adı Sadece Cazibe Kaldı

Hastaneden Dönen Aile Kaza Geçirdi: 1 Ölü, 5 Yaralı

Eşmekaya Sazlığı Kurumaya Yüz Tuttu

Vatandaşlar Seyyar Telefonculardan Rahatsız Oluyor

23 Eylül 2010 Perşembe

Seyyar telefoncuların şimdi Hükümet meydanında tezgâh açması esnafları ve vatandaşları rahatsız ediyor.
Daha önce eski sanayi caddesinde bulunan ve aylar önce çeşitli suçlar nedeniyle emniyet tarafından düzenlenen operasyonla gözaltına alınan bazı seyyar telefoncuların şimdi Hükümet meydanında tezgâh açması esnafları ve vatandaşları rahatsız ediyor.

Aksaray Belediyesi Zabıta Müdürlüğüne müracaat eden bazı esnaflar ve vatandaşlar, seyyar telefon satıcılarının özellikle köyden kasabadan gelen masum vatandaşlara bozuk telefonları sattıklarını öne sürerek, vatandaşların bozuk telefonları iade etmek istediklerinde paralarının geri verilmediğini öne sürdüler.

Vatandaşlar “Bu adamlar burada gerçekten telefon mu satıyorlar yoksa başka şeyler mi satıyorlar hala çözebilmiş değiliz” şeklinde konuşarak endişelerini dile getirirken, yoldan geçen bayanların rahatsız edilmesi de gündeme geldi.

Bazı bayanlar, seyyar telefon satıcılarının yoldan geçerken kendilerine rahatsız edici bakışlarda bulunduklarını belirterek şunları söylediler “Bizler bayan olarak Hükümet meydanında yürürken rahatsız olmaya ve korkmaya başladık. Bunun nedeni ise seyyar telefon satıcıları. Yoldan geçen bütün bayanları bakışlarıyla rahatsız ediyorlar. Özellikle Emniyet ve belediyeden bu şahısları buradan kaldırmasını istiyoruz. Halkı rahatsız etmeye kimsenin hakkı yok. Yetkililerin bu konuda üzerlerine düşen görevi yapacaklarına inanıyoruz” dediler.

0 yorum:

Yorum Gönder