Ülker Grubu Aksaray’a Dev Bir Yatırım Düşünüyor

Hayvancılığın Adı Sadece Cazibe Kaldı

Hastaneden Dönen Aile Kaza Geçirdi: 1 Ölü, 5 Yaralı

Eşmekaya Sazlığı Kurumaya Yüz Tuttu

KOSGEB İl Müdürü Göreve Başladı‏

23 Eylül 2010 Perşembe

Bir süre önce Aksaray'da kurulması karara bağlanan KOSGEB Müdürlüğü'ne Hakan KOÇAK atanarak görevine başladı ve böylece KOSGEB Aksaray Müdürlüğü resmen faaliyete geçmiş oldu.
Bir süre önce Aksaray'da kurulması karara bağlanan KOSGEB Müdürlüğü'ne Hakan KOÇAK atanarak görevine başladı ve böylece KOSGEB Aksaray Müdürlüğü resmen faaliyete geçmiş oldu.

ATSO Başkanı Ali ÖZTÜRK'ü ziyaret eden Hakan KOÇAK, göreve başladığını, şu anda sadece bir göz odaya sahip olduklarını, uygun bir yer temininden sonra faaliyetlere başlayacaklarını, yıl sonuna kadar toplam 10 personele ulaşmayı hedeflediklerini belirtti. Ayrıca yeni açılan 6 ayrı KOSGEB destek paketinden Aksaray'ın en verimli şekilde faydalanması için tüm çabayı göstereceğini belirten KOÇAK; her zaman ATSO'nun destek ve önerilerine ihtiyacı olduğunu belirtti.

Ziyaretten dolayı memnuniyetini ifade eden ATSO Başkanı Ali ÖZTÜRK "Uzun bir uğraş sonucunda çok şükür KOSGEB merkezimize kavuşmuş olduk. Artık esnafımız, sanayicimiz KOSGEB desteklerinden daha fazla yaralanabilecek, KOSGEB uygulamaları hakkında daha net ve doğru bilgiler edinebilecek. Geçen yıl tüm esnafların KOSGEB sistemine dahil edilmesiyle birlikte KOSGEB daha fazla rağbet görmeye başlamıştı. Yoğun talepleri karşılamak adına Odamızda yüzlerce üyemizin giriş kayıtlarını yaptırmıştık. Buna rağmen merkezin Aksaray'ımızda olmaması nedeniyle istediğimiz seviyede kredi alamamıştık. İnanıyorum ki bundan sonra sorun yaşamayacağız. Hakan bey konusuna hakim ve gayretli bir arkadaşımız. Kendisini tebrik ediyorum. Başarılı çalışmalarını bekliyorum." dedi.
ATSO Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Şükrü DEVECİ de ziyarette hazır bulundu ve Hakan KOÇAK'ı tebrik ederek, çalışmalarında başarılar diledi.
Aslen Sarıyahşi'li olan ve Şereflikoçhisar nüfusuna kayıtlı olan Hakan KOÇAK, 1974 doğumlu, evli ve 2 çocuk babası. Gazi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İktisat bölümü mezunu. 1999 yılından beri KOSGEB'de çeşitli birimlerde çalıştı. Van, İstanbul, Kütahya ve en son Eskişehir ilinde görev yaptı. Çok iyi seviyede ingilizce bilen KOÇAK, birçok eğitim ve seminere de katıldı.

0 yorum:

Yorum Gönder