Ülker Grubu Aksaray’a Dev Bir Yatırım Düşünüyor

Hayvancılığın Adı Sadece Cazibe Kaldı

Hastaneden Dönen Aile Kaza Geçirdi: 1 Ölü, 5 Yaralı

Eşmekaya Sazlığı Kurumaya Yüz Tuttu

Başkan Nevzat Palta Emekli Personeli Unutmuyor

23 Eylül 2010 Perşembe

Aksaray Belediye Başkanı Nevzat Palta, uzun yıllar Aksaray Belediyesinde çalışan ve emekli olan emekli personellere teşekkür ederek ödüllendirmeye devam ediyor.
Aksaray Belediye Başkanı Nevzat Palta, uzun yıllar Aksaray Belediyesinde çalışan ve emekli olan emekli personellere teşekkür ederek ödüllendirmeye devam ediyor.

Belediyeden emekli olan Yaşar İpek’e Başkan Nevzat Palta tarafından teşekkür plaketi verildi ve kol saati hediye edildi.

Emekli personeli makamında kabul eden Başkan Nevzat Palta, 6 yıl birlikte çalıştığı işçi ve memurlarla Aksaray’a en güzel şekilde hizmet ettiklerini belirterek şunları söyledi “Aksaray belediyesinde hizmet veren kardeşlerimiz belli bir hizmet yılı sonucunda emekli olmaya hak kazanmaktadırlar. Ben öncelikle emekli olan kardeşlerimize emekliliklerinin hayırlı olmasını diliyorum. Alacakları paranın çocukları ve aileleriyle güzel bir şekilde değerlendirmelerini temenni ediyorum. Belediyecilik hakikaten zor ancak güzel ve sevaplı bir iş. Belediyede yapılan hizmet sonuçta insana endeksli. Yaptığınız her güzel hizmet insanın bir ihtiyacını karşılıyor. Yol yapıyorsun. Köprü yapıyorsun. Su götürüyorsun. Yeşil alan yapıyorsun veya sosyal belediyecilik hizmeti veriyorsun. Her yaptığımız iş insanların hayrına.Peygamber efendimizin de buyurduğu gibi insanların en hayırlısı insanlara en faydalı olandır.Bu açıdan baktığınız zaman insanlara en hayırlı olmanın yolu hakikaten çok çalışmak ve insana hizmet etmekten geçiyor.Belediyecilikte bununla birebir örtüşüyor.Yaptığınız hizmet ve çalıştığınız emeklerin sonucunda hem maddi hem de manevi olarak bir kazanç elde etmiş oluyorsunuz.Çalıştığınız sürede yapmış olduğunuz hizmetler için ben teşekkür ediyorum.Emeklilik döneminizde de eşinizle, dostunuzla, ailenizle, sağlıklı ve mutlu bir şekilde sürdürmenizi temenni ediyorum.”dedi.

Başkan Nevzat Palta daha sonra emekli olan Yaşar İpek’e Belediyeye ve Aksaray’a hizmetlerinden dolayı teşekkür ederek plaket verdi. Ardından da çam sakızı çoban armağanı olarak kol saati hediye etti.
Emekli Yaşar İpek ise Başkanın bu jestinden çok duygulandığını ifade ederek Başkan Nevzat Palta’ya şükranlarını sundu.

0 yorum:

Yorum Gönder